Pro Stage Equipment Export – Totem Cn

Hos Flying Superkids har vi i flere omgange købt sceneteknik ved den kinesiske virksomhed Pro Stage Equipment Export – også kaldet TOTEM.
De første produkter blev købt helt tilbage i 2019 og vi har alt i alt været glade for alle de lamper vi har købt igennem virksomheden. Derfor var vi også positivt overraskede, da vi opdagede muligheden for at købe sparkular-maskiner igennem Totem, fordi netop moving head sparkulare er en fantastisk tilføjelse til vores forestilling.

Med dette i tankerne, købte vi i sommeren 2020 en maskine, som kunne bruges til at teste konceptet, ikke bare i vores forestilling, men også for at sikre os, at maskinen holdt hvad producenten lovede og altså fungerede som en “Spark machine”, med dertilhørende “kold forbrænding”.
I samme forbindelse bestilte vi også sparkularpulver, der passede til maskinerne ud fra TOTEMs anbefalinger og så snart vi modtog maskinen, i løbet af august samme år, blev den testet både i og udenfor show-kontekst.

Resultatet var rigtig godt og vi valgte derfor i foråret 2021 at supplere op og bestille yderligere 10 maskiner, sådan vi kunne dækkes vores show helt ind med moving head sparkular-maskiner. I samme omgang giver TOTEM os garanti på produkterne i 1 år.

Maskinerne blev modtaget i start-maj 2021, men allerede ved første show senere i samme måned konkluderede vi, at der var problemer med produktet – det viser sig nemlig, at gnisterne antænder materiel i form af både et brandbehandlet bagtæppe og en trampolin.

 

Efter første antændelse, der anvendte samme pulver, som vi tidligere havde testet med, retter vi henvendelse til TOTEM – deres forklaring er, at det er den forkerte type pulver og vi får derfor tilsendt pulver hvori partiklerne er mindre og derfor bør brænde ved lavere temperatur og hurtigere.

Efter at have modtaget nyt pulver i løbet af efteråret og testet dette, måtte vi desværre konkludere at dette ikke løste problemet, og vi blev igen anbefalet en ny type pulver. Den nye typer nåede vi ikke at afprøve vinteren 2021/2022, grundet nedluknign, men da vi igen måtte lave shows, i maj 2022 erfarede vi, at der fortsat var problemer med at vores sparkular-maskiner fortsatte antændte materiale.

i Juni 2022 retter vi henvendelse til TOTEM og beder om en løsning, og kan jo dokumentere, at vi har rapporteret problemer siden umiddelbart efter vi modtog de 10 maskiner – desværre er TOTEMs svar, at de ikke forstår hvorfor vi oplever problemet og at det eneste de er villige til at komme os i møde på, er at refundere det ene løb af 100 poser spark-pulver (vi har totalt købt over 300 poser).
Maskinerne, derimod, som de ikke mener fejler noget, er de ikke villige til at korrigere på, til trods for at vi nu har testet systemet med alle TOTEMs forskellige typer af spark-pulver.

 

Vi har efterfølgende erfaret at TOTEM, med hjemmesiden: http://www.cn-totem.com/ har valgt at blokere adgangen i Danmark – formentlig for at hindre, at vi spreder budskabet om den manglende kvalitet af deres produkter. Det samme gælder for tilgangen til deres facebook-side: https://www.facebook.com/Pro-Stage-Equipment-Export-136828106677517/

 

Det er derfor med STOR ærgelse, at vi, hos Flying Superkids, ikke kan anbefale nogen form for køb fra TOTEM GROUP / Pro Stage Equipment Export.

 

Nedenfor har vi vedlagt video, der viser hvad TOTEM selv mener deres maskine kan, det kan dog være, at denne bliver geo-locked ligesom deres andre platforme.

Hov! noget gik galt... Venligst accepter statistikker, markedsføring cookies for at se denne video

Skal du og familien opleve os live? 😍