SHOWS I PALADSET MED KIA FAMILY PARK ⭐

Om sommeren besøger vi altid de større danske byer med en helt speciel turné. I den periode foregår alle vores optrædener nemlig i et helt særligt cirkustelt med plads til ca 1000 tilskuere.

Teltet minder lidt om de topprofessionelle cirkustelte vores kollegaer som Cirkus Summarum, Cirkus Arena, Cirkus Baldoni og Cirkus Arli turnéer med. Vores er dog ovalt og uden master indvendigt, så der er helt frit udsyn. 

Hele produktionen er specialdesignet og udviklet til at give publikum den bedste og mest intime oplevelse af forestillingen 🥳

Kæmpe udendørs aktivitetspark med i billetten ❤️

Når vi turnérer med paladsteltet, medbringer vi også “KIA Family Park” – en stor udendørs aktivitetspark, hvor man kan teste sin “indre Flying Superkid” af 💪

Parken åbner 2 timer før showstart, og der er masser af airtracks, trampoliner og hoppeborge. Det er også muligt at prøve forskellige workshops med bl.a. sjippe, håndstand og hulahop 😍

En lille video om Kia Family Park:

Hov! noget gik galt... Venligst accepter statistikker, markedsføring cookies for at se denne video

Den bedste og mest intime oplevelse af forestillingen 👍

Paladsteltet giver alle tilskuere et godt udsyn til scenen, da det er et mastetelt med udvendige master.  Det betyder, at der er ingen master inde i teltet og dermed fantastisk udsyn fra alle pladser 😃

Derudover er bagerste tilskuerrække maks 15 meter fra scenekanten, så lige meget hvor du sidder i teltet, opleves gymnasterne tæt på.

 

De forskellige typer pladser i Paladset 👍

 Familiepladser på måtter er billige unummererede pladser på måtter helt tæt på scenen. Det er kanon pladser for dem, som gerne vil opleve forestillingen helt tæt på scenekanten. 

Tribunepladser er nummerede pladser på vores tribune og findes i forskellige priskatagorier.
Tribunen har stigning på alle rækker, så man nemt kan se henover rækken foran – dog kun en lille stigning mellem række 1 og 2.
Række 1 er i gulvhøjde. Som det kan ses på billedet herunder er vores tribune ikke rund som i cirkus, men oval. Det betyder at alle pladser ser forestillingen enten forfra eller lidt fra siden 👍

Det er også muligt at købe Handicap- og Kørestolspladser. 

Teltet nedkøles på varme dage 😅☀️

Paladset har sprinklere monteret, som overrisler teltet med koldt vand på de rigtig varme dage. Derudover er teltet udstyret med 4 store blæsere, som trækker den varme luft ud af teltet, så temperaturen holdes nede. 

På den måde sikrer vi, at alle vores gæster kan nyde hele showet bedst muligt, selvom det er en varm sommerdag 😎

Mere om teltet 👍

“Paladset” er udviklet i samarbejde med Enoch Show Production og cirkustelt.dk

Den store mobiltribune, der bliver opsat i teltet, er certificeret af Teknologisk Institut. Se mere på tribuneudlejning.dk.

Startede som cirkus i et rundt telt 🎪

Det er helt tilbage til 2007 at vi for første gange begyndte at turnére om sommeret ligesom cirkus med et rigtig cirkustelt.
I starten var det med et rundt klassisk Cirkustelt som det de kendte cirkus – Cirkus Summarum, Arena, Baldoni og Arli rejser med.
Siden er det dog et nyere specialbygget telt som er konstrueret, så det er den perfekte ramme til at opleve Flying Superkids ⭐

Skal du og familien opleve os live? 😍