AKTIVITETER FOR BØRN 😍

Vil I have en oplevelse for hele familien?😃

Flying Superkids’ show er et mix af gymnastik, akrobatik, tumbling, sang, dans og ikke mindst spring, der flyver gennem luften i et hæsblæsende tempo.

Hvert år optræder vi for over 50.000 fantastiske gæster. Det er tradition, at vi besøger Aarhus, København og Odense med vores paladstelt. Derudover optræder vi i efteråret i 8 forskellige byer rundt omkring i hele Danmark ❤️

Flying Superkids er kendt som en af de aller bedste aktiviteter for børn.

 

 

 

Vores Kia Flamily Park er fyldt med fede aktiviteter for børn

Masser er udendørs aktivitet inden showstart 😍

Vi vil gerne lave spændende, lærerige og udfordrende aktiviteter for børn ❤️

Vores shows i teltet om sommeren er derfor kombineret med en stor aktivitetspark, hvor hele familien kan boltre sig i alt fra hoppeborge og airtracks til klatrevæg, gynger og trampoliner 😍

Få en lille forsmag på vores KIA Family Park i videoen herunder 😍

Hov! noget gik galt... Venligst accepter statistikker, markedsføring cookies for at se denne video

Publikum er vores hårdeste kritiker – men også vores bedste ❤️

Vi stræber efter at skabe en oplevelse, der vil blive husket i lang tid. Vi vil gerne skabe en dejlig dag for alle i familien, og det lader det til at vi kan.

Sidste gang vi spurgte vores gæster ind til om de kunne lide vores show og  aktiviteter var svaret:

98% af vores seneste publikummer ville oplevet showet igen & 98,5% ville anbefale aktiviteten til venner og familie.

Du kan seandres familiers anmeldelser af vores show på instagram under fanen anmeldelser ⭐

En af de bedste aktiviteter for børn

En gennemført begivenhed ❤️

Flying Superkids stræber vi efter at skabe en totaloplevelse. Alt for ofte synes vi, at børneaktiviteter kan være lidt overfladisk, men vi er fuldt bevidste om, at for os skal aktiviteter for børn være meget større end blot sjov, ballade og overfladiske vittigheder. Når vi har opmærksomheden fra jeres børn, og alle i familien har investeret tid og penge i vores show, erkender vi, at vi har et ansvar. Børneaktiviteter skal være af højeste kvalitet.

Vores mål er at skabe en et showaktivitet for børnene og resten af familien, der fremkalder både latter og spænding, så nakkehårene stritter, samtidig med at det inspirerer og motiverer til at dyrke sport, være gode kammerater, og forhåbentlig skaber dejlige minder for alle i familien.

Se vores trailer for årets show herunder 😍

Hov! noget gik galt... Venligst accepter statistikker, markedsføring cookies for at se denne video

Vores show er ofte udsolgt ret hurtigt. Hvis du vi at stå først i køen, kan du få besked per email så snart vore billetter kommer til salg i nærheden af dig 😍

Det er gratis og her får du rabatter og tilbud 👍🏻

Passion og begejstring 💪🏼

Vores optræden forener akrobatik, dristige spring, flot gymnastisk udfoldelse, livlige kostumer og fantastisk musik for en engagerende familieaktivitet. Blandt vores tilskuere kan de unge spejle sig i de kunstnere, der optræder på scenen. Samtidig er forestillingen sat sammen på en måde, der både underholder og engagerer, så børnene i publikum ikke blot er passive tilskuere, men aktive medvirkende gæster i showet. Dette frembringer ofte en særlig gnist mellem børn blandt publikum og de optrædende.

Flying Superkids fører publikum ind i et univers af lidenskab og entusiasme, mens de beundrer vores artisters imponerende gymnastiske færdigheder. Dette gør vores show til en både spektakulær og rørende oplevelse, der ikke kun leverer underholdning, men også giver børnene blandt vores gæster motivation og inspiration. Inspirerer dem til at dyrke sport, øve sig og gøre sig umage.

Ved denne aktivitet skal håber vi at alle børn går hjem klar til at dyrke mere sport.

Skal du og hele familien opleve os live? 

Oplev showet hjemmefra, med hygge i sofaen