GUEST STAR – JIMMY ENOCH ⭐

Verdensklasse cykelartist 😍

Jimmy Enoch er en af verdens dygtigste cykelartister og gæsteoptræder ofte i vores forestilling.

Han laver blandt andet “Glass Balance”, som er hans glansnummer, hvor han ender op med at køre på en ethjulet cykel med et 4 meter højt tårn af glas – balancerende på en hånd.

Jimmy er den eneste i verden, der laver dette act, så publikum får sig virkelig en unik oplevelse 👌

3 generationer af cirkusartister 🎪

Han har i mange år arbejdet optrådt i familiens cirkus Cirkus Dannebrog, og det med at være god til at køre på cykel ligger i blodet.

Familien Enoch har været cykelartister de seneste 3 generationer. Livet som cirkusartist har også bragt ham til shows over hele verden.

Seneste udlandsrejse gik til det internationalt anerkendte Ravensburger Weihnachtscircus, hvor Jimmy optrådte over hele vinteren ❄️

Cykelmyggen Egon 🐝

Flere gange når Jimmy har optrådt hos os – specielt i hovedstaden – har vi oplevet at folk har spurgt: ”Hvor har vi set ham før?”
Ofte er forklaringen at disse publikummer også har oplevet Østre Gasværks opsætning af Cykelmyggen Egon, som Jimmy havde æren af at have hovedrollen i.

I over 20 forestillinger hoppede Jimmy i Cykelmyggen Egons kostume og begejstrede publikum med sin kunnen på den tohjulede cykel “kunstrad”.

Jimmy har herefter haft fornøjelsen at indvie flere cykellegepladser rundt omkring i Danmark klædt ud som Cykelmyggen Egon, og børnene elsker det 😍

En rigtig showmand 😍

Jimmy har optrådt siden han var 11 år, og han elsker det. Han er rigtig “showmand” og kan slet ikke få nok af at optræde, så vi har lovet ham at skrive, at hvis der er nogen blandt publikum, der kan bruge underholdning til deres firmafest, fødselsdag, konfirmation, julefrokost, bryllup mv. vil han rigtig gerne komme forbi.

I den forbindelse kan han også lave workshops, så andre kan blive gode på den enhjulede cykel 👍

Skal du og familien opleve os live? 😍

Se forestillingen hjemmefra 📺