ET GYMNASTIKSHOW OG MEGET MEGET MERE 💪🏻

Flying Superkids er et gymnastikshow sat op som et mix af akrobatik, masser af humor, sang, dans og flotte spring, der flyver gennem luften i et vildt tempo.

Hvert år optræder vi i Aarhus, København og Odense med vores paladstelt. Derudover optræder vi i efteråret i otte forskellige byer rundt omkring i hele Danmark ❤️

Flying Superkids er kendt som en af de allerbedste gymnastikopvisninger, der findes, og de har lavet opvisninger i over 38 lande.

Børnene, der optræder i gymnastikshowet, bliver alle uddannet hos Foreningen Gymnastikgården.

Se vores trailer for årets show herunder 😍

Hov! noget gik galt... Venligst accepter statistikker, markedsføring cookies for at se denne video

Vores show er ofte udsolgt ret hurtigt. Hvis du vil stå først i køen, kan du få besked per email så snart vore billetter kommer til salg i nærheden af dig 😍

Det er gratis og her får du rabatter og tilbud 👍🏻

Lars Godbersen
Direktør

“Flying Superkids viser dit barn passion, og hvad det kan føre til ⭐”

“Vores gymnaster elsker at optræde, og derfor mener vi, at showet er et virkelig godt afsæt til at spørge nysgerrigt ind til dit barns passion.

“Hold nu fast hvor de Superkids brænder for dét, de laver. Er der noget du brænder rigtigt meget for? Eller noget specielt du drømmer om?”

Bare fordi man selv var passioneret elitegymnast, betyder det jo ikke at ens søn eller datter også vil elske gymnastik. Måske kan showet være med til at vække en passion i dit barn, og måske ligger den et sted, du aldrig havde drømt om ❤️

Publikum er vores strengeste dommere – men også vores bedste støtter ❤️

Vores ambition er at skabe en uforglemmelig oplevelse for hele familien. Vi stræber efter at give alle en fantastisk dag, og vores gæsters feedback viser, at vi lykkes med det.

I vores seneste undersøgelse svarede 98% af publikummet, at de gerne ville se showet igen, og 98,5% ville anbefale det til venner og familie.

Du kan læse andre familiers anmeldelser af vores show på instagram under fanen anmeldelser ⭐

Skal du og hele familien opleve os live? 😍

Oplev showet hjemmefra, med hygge i sofaen 📺