LARS GODBERSEN ⭐

Født ind i gymnastiksalen 💪

I 1979 fik grundlæggerne af Flying Superkids, Lone og Uwe Godbersen, en søn. Sønnen hedder Lars, og han er født ind i gymnastiksalen og i en verden af flyvende superbørn og akrobatik.

I dag er Lars Godbersen leder for Flying Superkids, han er også konferencier, reservefar, buschauffør, vicevært mv. og det er der en helt særlig grund til. 👍

Selv tidligere Superkid 💪

Da Lars Godbersen var 11 år, blev han selv en Flying Superkid, og det fortsatte han med at være, indtil han var 23 år gammel. Derfor ved Lars om nogen, hvad der skal til for at jonglere skole, elitegymnastik og opvækst.

Han ved, at det kræver en helt særlig indsats at være væk hjemmefra for at turnere verden rundt med gymnastikken, og han ved, at succes kræver dedikation og intensiv træning. Det er blot en af grundene til, at han i dag er leder for Flying Superkids. 😊

3 måneder på gymnasiet 😅

Selvom man er født ind i en forretning, er det ikke ensbetydende med, at det er her, man skal gøre karriere. Lars forsøgte sig da også med gymnasiet, men der skulle kun gå små tre måneder, før han indså, at han gerne ville træde i sine forældres akrobatiske fodspor.

Den beslutning resulterede i en årelang mesterlære på 12 år, hvor Lars lærte af al den erfaring, hans forældre havde opbygget gennem årene. I 2007 kulminerede den årelange træning, og Lars kunne overtage sin fars direktørsko, da han gik på pension. ❤️

Leder, altmuligmand, buschauffør og producer 😃

Lars betegner sig selv som leder, altmuligmand, træner, buschauffør, producer og reservefar, og det er i virkeligheden derfor, han elsker sit job i Flying Superkids. Han elsker alsidigheden.

At være drivkraft i en forening som Flying Superkids kræver selvfølgelig, at man økonomisk kan drive den som en forretning. Men det kræver også, at man kan motivere og disciplinere unge gymnaster til at yde deres allerbedste. Det er mindst ligeså vigtigt at sørge for et godt samspil med forældrene, da det er dem, der er gymnasternes vigtige bagland.

Det skal være lysten, der driver værket ❤️

At være en Flying Superkid kræver hård træning og en del timer væk hjemmefra – derfor sætter Lars Godbersen en dyd i at inddrage forældrene også. Lars og hans stab forsøger at træne, undervise og vejlede gymnasterne og forældrene på en måde, hvor de bevarer deres livsglæde og passion for gymnastikken, så det hele tiden er lysten, der driver værket.

Det kan han, fordi han selv har stået der, hvor de står. Det kan han, fordi han er vokset op i Flying Superkids, og dermed har opbygget årelang erfaring som gymnast, konferencier, træner og direktør. 👍

Interesseret i at booke et foredrag med Lars? 😃

Kontakt os gerne og få et uforpligtende tilbud 👍