OPLEVELSER FOR BØRN 😍

Hos Flying Superkids forsøger vi at skabe inspirerende, motiverende og fascinerende oplevelser for børn ❤️

Vi ønsker også at levere den bedste oplevelse for hele familien,

og det ser ud til, at det lykkedes.

Ved vores seneste rundspørge blandt vores gæster fandt vi ud af, at:

98% af vores seneste gæster vil besøge os igen,

og 98,5% ville anbefale oplevelsen til andre.

Du kan læse om almindelige familier fra hele Danmark og deres oplevelser på vores instagram

praktisk information flying superkids

Hvis du ønsker at få besked, så snart Flying Superkids besøger en by nær dig, er det bedste at tilmelde dig vores mailingliste. 

Det er gratis og her får du rabatter og tilbud.

Skal du og familien opleve os live? 😍

Se forestillingen hjemmefra 📺

Passion og begejstring 💪🏼

Vores forestilling kombinerer akrobatik, vilde spring,  imponerende gymnastiske præstationer, farverige kostumer og god musik i en medrivendeoplevelse.

Blandt vores publikummer kan børnene spejle sig selv i de  optrædende på scenen. Samtidig er showet koreograferet så det både underholdende og medrivende, så børn blandt publikum ikke kun er passive tilskuere, men aktive deltagere i forestillingen. Dette skaber som oftes en gnist mellem vores superkids og de optrædende.

Flying Superkids tager publikum med ind i en verden af passion og begejstring, mens de oplever vores artister imponerende gymnastiske kunnen.

Dette gør vores show til en både visuel og følelsesmæssig oplevelse, der ikke blot underholder, men også giver børn blandt publikum inspiration og motivation. Inspiration til selv at dyrke sport og øve sig.

En helhedsoplevelse ❤️

Hos Flying Superkids forsøger vi også at få det hele til at være en  helhedsoplevelse. Alt for tit er børneunderholdning i vores øjne lidt letkøbt, og vi er helt beviste om, at hos os skal oplevelser for børn være er mere end blot fis, ballade og puttevittigheder. Når vi har jeres børns opmærksomhed, og hele familien har givet sig tid og brugt penge på vores show, så er vi beviste om, at vi har et ansvar. Børneunderholdning skal også være topklasse.

Vores mål er at få oplevelsen for ungerne og resten af familien til at frembringe latter og kuldegysninger, men også inspirere og motivere til at dyrke sport, være en god kammerat og så håber vi at vi skaber dejlige minder for hele familien. 

Hov! noget gik galt... Venligst accepter statistikker, markedsføring cookies for at se denne video

Her fortæller vores direktør Lars Godbersen lidt om hans tanker om oplevelser for børn og de tanker der ligger bag showet.